Těstoviny s vejci a salámem
Využijeme třeba zbylé těstoviny
Ingredience
- 2 porce uvařených těstovin
- 50-60 g dobrého salámu
- 2-4 vejce
- 1 cibule
- 1-2 lžíce oleje
- sůl, pepř, kečup
Postup:
- Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a rozpečeme na tom nakrájený salám.
- Na tento základ dáme prohřát uvařené těstoviny, opečeme a zalijeme vejci rozkvedlanými se solí a pepřem. Za stálého míchání propečeme.
- Rozdělíme na talíře a – pravověrní vyznavači italské kuchyně teď zavřou oči – pokapeme kečupem.
Mohlo by vás zajímat
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Závěr příběhu staré Karviné, který měl zůstat pod zemí
Karin Lednická, spisovatelka

Šikmý kostel 3
Románová kronika ztraceného města - léta 1945–1961. Karin Lednická předkládá do značné míry převratný, dosavadní paradigma měnící obraz hornického regionu, jehož zahlazenou historii stále překrývá tlustá vrstva mýtů a zakořeněných stereotypů o „černé zemi a rudém kraji“.