-
Řezy Margot
Místo tyčinky Margot můžete použít třeba kokosový suk, ale čokoládová poleva z Margot vytvoří hezký „stracciatella“ efekt.
-
Segedín s bramborovými noky
Segedínský guláš si žádá prorostlejší maso.
-
Bramborové pagáče
Můžete je podávat k hutné polévce a máte komplet jídlo.
-
Švestková omáčka s uzeným
Lehce nasládlá omáčka výborně ladí s uzeným masem, a pokud maso není, chutná i samotná s bramborovými špalíčky nebo knedlíky.
-
Uzená polévka s krupkami a hráškem
Zahřeje a dodá tělu sílu.
-
Rajská omáčka s masem a knedlíkem
Jedna ze stálic české kuchyně, která se neomrzí.
-
Šneky makové
Do listového těsta můžete zabalit cokoli – tak proč ne mák?
-
Žemlovka s jablky
Klasika, která umožní využít i starší pečivo a ne úplně krásná jablka.
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- následující ›
- poslední »
E-shop Českého rozhlasu
Nenechte si ujít kouzlo staré Číny s Hankou Maciuchovou
Ondřej Kepka, režisér a moderátor


Tajný deník čínské císařovny
Románové zpracování životního příběh císařovny vdovy Cch'-si, která se jako mladá dívka Jehonala stala konkubínou císaře a díky mimořádné inteligenci, intrikám i krutosti dokázala postupně vystoupat na vrchol a na půlstoletí se stát faktickou vládkyní Číny.