Tatarák bez masa
Půl kila brambor, kečup, sojová omáčka, 4 žloutky, 4 kyselé okurky, 2 cibule, sůl, kmín, sladká paprika a mletý pepř.Brambory oloupeme a uvaříme, potom je rozmačkáme a přidáme všechno ostatní ( kečup, sojovou omáčku, 4 žloutky, 4 nakrájené kyselé okurky, 2 cibule, sůl, kmín, sladkou papriku a mletý pepř). Vše dobře promícháme a mažeme na počesnekované topinky.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Závěr příběhu staré Karviné, který měl zůstat pod zemí
Karin Lednická, spisovatelka

Šikmý kostel 3
Románová kronika ztraceného města - léta 1945–1961. Karin Lednická předkládá do značné míry převratný, dosavadní paradigma měnící obraz hornického regionu, jehož zahlazenou historii stále překrývá tlustá vrstva mýtů a zakořeněných stereotypů o „černé zemi a rudém kraji“.