Tatarák bez masa

Půl kila brambor, kečup, sojová omáčka, 4 žloutky, 4 kyselé okurky, 2 cibule, sůl, kmín, sladká paprika a mletý pepř.Brambory oloupeme a uvaříme, potom je rozmačkáme a přidáme všechno ostatní ( kečup, sojovou omáčku, 4 žloutky, 4 nakrájené kyselé okurky, 2 cibule, sůl, kmín, sladkou papriku a mletý pepř). Vše dobře promícháme a mažeme na počesnekované topinky.

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Závěr příběhu staré Karviné, který měl zůstat pod zemí

Karin Lednická, spisovatelka

kostel_2100x1400.jpg

Šikmý kostel 3

Koupit

Románová kronika ztraceného města - léta 1945–1961. Karin Lednická předkládá do značné míry převratný, dosavadní paradigma měnící obraz hornického regionu, jehož zahlazenou historii stále překrývá tlustá vrstva mýtů a zakořeněných stereotypů o „černé zemi a rudém kraji“.