Pečené brambory s mozzarellou
Suroviny: 8 brambor, 500g mozzarelly, 300g malých rajčat, máslo, sůl, pepř a 10 stroužků česneku.
Postup: Plech na pečení vymažeme máslem. Brambory syrové a neloupané dobře omyjeme, nakrájíme na plátky, potřeme je rozetřeným česnekem a osolíme. Na brambory dáme plátky mozzarelly a na ně kousky rajčátek. Na závěr opepříme. Pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů asi 30 minut.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka