Fazolky s rajčaty
Z čerstvých lusků je to chutnější.
Ingredience
- fazolkové lusky
- cherry rajčata
- cibule
- česnek
- sůl
- olivový olej
Postup:
- Lusky opláchneme, překrájíme na kousky a dáme do osolené vody uvařit.
- Cibuli nakrájíme a na oleji osmahneme, přidáme nakrájená rajčata a na plátky nakrájený česnek a podusíme.
- Smícháme uvařené lusky a udušená rajčata, podáváme s novými bramborami.
Související
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.