Slaný koláč s tvarohem a ricottou
Chutná za tepla i za studena.
Ingredience
- listové těsto do koláčové formy
- 250 g měkkého tvarohu
- 250 g ricotty
- 2 vejce
- cibulková nať
- půl červené papriky
- sůl
Postup:
- Těsto rozválíme a vložíme na pečicí papír do formy, trochu zvedneme okraje.
- Smícháme tvaroh, ricottu a vejce, přimícháme nakrájenou cibulkovou nať a papriku, podle chuti osolíme a rovnoměrně rozprostřeme na těsto ve formě.
- Dáme do dobře předehřáté trouby a upečeme, až okraje zrůžoví a náplň zpevní.
Mohlo by vás zajímat
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka