Tvarůžková pomazánka s majonézou
Olomoucké tvarůžky mají takřka nulový obsah tuku – ve 100 g jen půl gramu.
Suroviny:
1 balíček tvarůžků
3 lžíce měkkého tvarohu
2 lžíce majonézy
jarní cibulka
rajčata
Postup:
- Tvarůžky rozmělníme vidličkou a smícháme s tvarohem a majonézou.
- Bílé části jarní cibulky drobně nakrájíme a vmícháme do pomazánky, zelenou nakrájenou částí pak zdobíme už namazané krajíce, doplníme plátky rajčat.
Související
-
Budapešťská pomazánka
Možná by se obyvatelé Budapešti divili stejně, jako se Španělé diví španělskému ptáčku...
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka