Masové fondue
Suroviny: Různé druhy masa, koření dle chuti, dresingy, hořčice, kečup podle chuti.
Postup: Maso nasekáme na malé kousky a obalíme ho v koření. Olej v kotlíku musí vřít, aby neprskal, vložíme do něj malý kousek chlebové kůrky. Po osmažení namáčíme kostky masa do různých mističek, podle toho na jaký dresing máme zrovna chuť. Jako přílohu podáváme chléb.
Dobrou chuť Vám přeje Petr Novotný a Český rozhlas Sever!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka