Čínské kuře po slovensku
Suroviny: 1 vykostěné kuře, med, konzerva hrášku, konzerva kukuřice, 150g zelí, sojová omáčka, kari, mletý pepř, cibule a 1-2 banány.
Postup: Med zahřejeme až začne karamelizovat, vložíme na tenké plátky nakrájené kuře a dusíme asi 20 minut. Přidáme hrášek, kukuřici, zelí a podusíme do měkka. Podle chuti přidáme sojovou omáčku, kari a pepř, na kousky nasekaný banán a cibuli a vše necháme ještě asi 10 minut odstát. Podáváme s rýží.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.