Brynzová pomazánka
Příjemný pozdrav ze Slovenska.
Ingredience
- 250 g brynzy
- 250 g měkkého tvarohu
- 1 lžíce kysané smetany pro hladší konzistenci
- 1 cibule
- mletá sladká paprika
- špetka mleté pálivé papriky
- případně trochu soli
- rajčata a cibulová nať na ozdobení
Postup:
- Do hladka vymícháme brynzu s tvarohem a kysanou smetanou.
- Vmícháme nadrobno nakrájenou cibuli a podle chuti okořeníme, případně dosolíme.
- Mažeme na chleba nebo knäckebrot, zdobíme cibulovou natí a rajčaty.
Související
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.