Brynzová pomazánka
Příjemný pozdrav ze Slovenska.
Ingredience
- 250 g brynzy
- 250 g měkkého tvarohu
- 1 lžíce kysané smetany pro hladší konzistenci
- 1 cibule
- mletá sladká paprika
- špetka mleté pálivé papriky
- případně trochu soli
- rajčata a cibulová nať na ozdobení
Postup:
- Do hladka vymícháme brynzu s tvarohem a kysanou smetanou.
- Vmícháme nadrobno nakrájenou cibuli a podle chuti okořeníme, případně dosolíme.
- Mažeme na chleba nebo knäckebrot, zdobíme cibulovou natí a rajčaty.
Související
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka


Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka