Zapečený patison s rajčaty a salámem
Patison, rajčata, cibule, česnek, bazalka, papriky, nastrouhaný salám, šlehačka a tvrdý sýr na posypání. Do pekáčku dáme vrstvu pokrájeného patisonu, na to vrstvu rajčat, nakrájenou cibuli, česnek a bazalku, dále nasekané papriky a nastrouhaný salám. Pečeme asi 25 minut, potom zalijeme šlehačkou a zvolna dopečeme. Těsně před koncem posypeme strouhaným sýrem.
Dobrou chuť Vám přeje Petr Novotný a Český rozhlas Sever!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.