Ryba podle námořníka
Základní recept je s amurem, ale klidně vyzkoušejte variantu s kaprem, nebo s pangasem.
Suroviny:
4 porce ryby
sklenka bílého suchého vína
4-5 lžic kečupu
sardelová pasta
česnek
sůl
petrželka
olej
Postup:
- Porce ryby osolíme a potřeme sardelovou pastou.
- Na oleji zpěníme plátky česneku, vložíme na něj připravené maso, posypeme petrželkou, přilijeme víno a kečup a zvolna dusíme.
- Podáváme s vařenými bramborami, které posypeme petrželkou.
Související
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.