Ryba podle námořníka
Základní recept je s amurem, ale klidně vyzkoušejte variantu s kaprem, nebo s pangasem.
Suroviny:
4 porce ryby
sklenka bílého suchého vína
4-5 lžic kečupu
sardelová pasta
česnek
sůl
petrželka
olej
Postup:
- Porce ryby osolíme a potřeme sardelovou pastou.
- Na oleji zpěníme plátky česneku, vložíme na něj připravené maso, posypeme petrželkou, přilijeme víno a kečup a zvolna dusíme.
- Podáváme s vařenými bramborami, které posypeme petrželkou.
Související
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka


Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka