Pikantní vepřové kostky
Můžete zkusit i s masem kuřecím.
Ingredience
- 400-500 g plecka nebo krkovice
- olej
- japonský wasabi křen
- šálek šlehačky
- sůl
Postup:
- Maso nakrájíme na kostky, opečeme na oleji, osolíme a přidáme wasabi křen – vyzkoušejte si, jak silný je a podle toho dávkujte.
- Podlijeme horkou vodou a udusíme.
- Když je maso měkké, přilijeme šlehačku a necháme přejít var. Podáváme s dušenou rýží.
Související
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka