Nakládaný hermelín
Vyplatí se nechat pár dnů rozležet…
Ingredience
- hermelín (ideálně ten se zeleným pepřem na povrchu)
- olej
- sterilovaný zelený pepř
- česnek
Postup:
- Sýr podélně rozkrojíme.
- Česnek oloupeme, utřeme a rozmícháme v troše oleje.
- Touto pastou potřeme řezné plochy sýra, přidáme sterilovaný zelený pepř, naskládáme do široké sklenice, zalijeme olejem a necháme v chladu uležet.
Mohlo by vás zajímat
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Závěr příběhu staré Karviné, který měl zůstat pod zemí
Karin Lednická, spisovatelka

Šikmý kostel 3
Románová kronika ztraceného města - léta 1945–1961. Karin Lednická předkládá do značné míry převratný, dosavadní paradigma měnící obraz hornického regionu, jehož zahlazenou historii stále překrývá tlustá vrstva mýtů a zakořeněných stereotypů o „černé zemi a rudém kraji“.