Meloun se sýrem
Suroviny: Čtvrt šálku balzamikového octa, 1 polévková lžíce krupicového cukru, 8 silnějších plátků vodního melounu nakrájeného na malé kostky, 150g sýra feta, 2 polévkové lžíce nasekaných lístků máty.
Postup: V malé pánvičce smícháme ocet a cukr a vaříme za stálého míchání do zhoustnutí. Do misek položíme kousky melounů a přelijeme směsí, posypeme sýrem a lístky máty.
DOBROU CHUŤ VÁM PŘEJE PETR NOVOTNÝ A ČESKÝ ROZHLAS SEVER!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka