Matjesový bramborový salát
Ryb máme v jídelníčku málo…
Ingredience
- brambory
- matjesové řezy v oleji
- cibule
- sůl
- pepř
- citronová šťáva
Postup:
- Brambory uvaříme ve slupce, za horka je oloupeme a nakrájíme na kostičky.
- V míse je promícháme s nakrájenou cibulí, nakrájenými matjesy, podle chuti dosolíme, opepříme a zakápneme citronem. Promícháme, podáváme.
Související
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka


Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka