Čočkový salát s klobáskou

Bez klobásky máte jídlo vegetariánské.    

Ingredience
  • 200 g černé čočky beluga
  • 1 střední cibule
  • 1 lžička hořčice
  • sůl
  • pepř
  • bílé klobásky
  • tuk na opečení

Postup:

  1. Čočku uvaříme v neslané vodě.
  2. Mezitím nakrájíme nadrobno cibuli.
  3. Uvařenou čočku scedíme, přimícháme cibuli, přidáme hořčici, podle chuti osolíme, opepříme.
  4. Na pánvi na troše tuku opečeme klobásky a podáváme.

Související

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Nenechte si ujít kouzlo staré Číny s Hankou Maciuchovou

Ondřej Kepka, režisér a moderátor

tajny_denik.jpg

Tajný deník čínské císařovny

Koupit

Románové zpracování životního příběh císařovny vdovy Cch'-si, která se jako mladá dívka Jehonala stala konkubínou císaře a díky mimořádné inteligenci, intrikám i krutosti dokázala postupně vystoupat na vrchol a na půlstoletí se stát faktickou vládkyní Číny.