Čočkový salát s klobáskou
Bez klobásky máte jídlo vegetariánské.
Ingredience
- 200 g černé čočky beluga
- 1 střední cibule
- 1 lžička hořčice
- sůl
- pepř
- bílé klobásky
- tuk na opečení
Postup:
- Čočku uvaříme v neslané vodě.
- Mezitím nakrájíme nadrobno cibuli.
- Uvařenou čočku scedíme, přimícháme cibuli, přidáme hořčici, podle chuti osolíme, opepříme.
- Na pánvi na troše tuku opečeme klobásky a podáváme.
Související
-
Celerový salát
Říkat, že je celer zdravý – to je zbytečné, řekněme si, že dobře připravený taky dobře chutná.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Nenechte si ujít kouzlo staré Číny s Hankou Maciuchovou
Ondřej Kepka, režisér a moderátor


Tajný deník čínské císařovny
Románové zpracování životního příběh císařovny vdovy Cch'-si, která se jako mladá dívka Jehonala stala konkubínou císaře a díky mimořádné inteligenci, intrikám i krutosti dokázala postupně vystoupat na vrchol a na půlstoletí se stát faktickou vládkyní Číny.