Labužnické řízečky
Suroviny: 1 kg vepřové kýty nebo kotlet, 4 celá vejce, polévková lžíce kečupu, 2 lžičky soli, 1 lžičku worcesteru, 1 lžička hořčice, 1 lžička sladké i pálivé papriky, 1 lžička rozdrceného kmínu, 1 lžička kari, 1 lžička mletého pepře, půl lžičky drcené majoránky.
Postup: Maso nakrájíme na silnější plátky, lehce naklepeme a připravíme směs. Všechny ingredience důkladně promícháme. Do směsi naložíme naklepané maso a necháme uležet v ledničce celých 24 hodin. Další den plátky zprudka osmažíme na rozpáleném oleji.
DOBROU CHUŤ VÁM PŘEJE PETR NOVOTNÝ A ČESKÝ ROZHLAS SEVER!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka