Krkovička na zeleném pepři a červené paprice

Lahodí oku i chuťovým buňkám.

Suroviny:

4 plátky vepřové krkovice

1-2 červené papriky

2 lžíce nakládaného zeleného pepře

sůl

2-3 lžíce sádla nebo oleje

Postup:

  1. Plátky masa naklepeme, osolíme, na rozehřátém tuku z obou stran opečeme, podlijeme horkou vodou, přidáme zelený pepř a udusíme do měkka.
  2. V závěru přidáme ještě na proužky nakrájenou červenou papriku.
  3. Podáváme s dušenou rýží.

Související

  • Schovaná krkovička

    Nebojte se, bezpečně ji najdete! 

  • Rychlá krkovička

    Neohrnujte nos… Suroviny a postup: 1 kg libové krkovičky nakrájíme na plátky, lehce naklepeme osolíme a opepříme. Dno tlakového hrnce poklademe plátky anglické sl...

  • Krkovička na pivu

    Vepřové maso a pivo jdou dobře dohromady nejen na jednom stole, ale dokonce i na jednom talíři…