Fazolky s rajčaty
Z čerstvých lusků je to chutnější.
Ingredience
- fazolkové lusky
- cherry rajčata
- cibule
- česnek
- sůl
- olivový olej
Postup:
- Lusky opláchneme, překrájíme na kousky a dáme do osolené vody uvařit.
- Cibuli nakrájíme a na oleji osmahneme, přidáme nakrájená rajčata a na plátky nakrájený česnek a podusíme.
- Smícháme uvařené lusky a udušená rajčata, podáváme s novými bramborami.
Související
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.