Domácí jablečná přesnídávka
Suroviny: 2,5 kg jablek, 2 vanilkové pudinky a 250g cukru.
Postup: Jablka rozvaříme s cukrem a rozmixujeme. Připravíme si nálev. V litru vody rozmícháme 2 vanilkové pudinky a nalijeme do rozmixované směsi. Za stálého míchání vše uvedeme do varu, dokud nám nevznikne tuhnoucí hmota. Tu naplníme do skleniček a sterilizujeme.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka