Bůčkové závitky
Suroviny: Libový a nízký bůček, hořčice, kysané zelí, klobása, sůl a pepř.
Postup: Bůček nakrájíme na pásy asi 6 cm, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, poklademe kysaným zelím, položíme špalíček klobásy a zabalíme jako závitek. Závitky poskládáme vedle sebe do pekáče a upečeme. Podáváme s knedlíkem.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.