Vepřové s uzeninou a kapustou

Je to dobrá kombinace chutí.

Ingredience
  • 200 g vepřové plece
  • 200 g měkkého salámu nebo párků
  • 1 malá cibule
  • 2-3 lžíce sádla
  • 2-3 listy kapusty
  • sůl, pepř

Postup:

  1. Nakrájenou cibuli zpěníme na rozehřátém sádle, na to dáme maso nakrájené na kostičky, osmahneme, osolíme, opepříme, podlijeme horkou vodou a dusíme.
  2. Když je maso skoro měkké, přidáme nakrájenou uzeninu a nakrájenou kapustu a dodusíme.
  3. Podáváme s vařenými bramborami.

Související

  • Vepřové s křenem

    Nemáte čerstvý křen? Použijte sterilovaný…    

  • Vepřové karí

    Nemusíte složitě kombinovat koření – kupte připravenou karí pastu. Pozor – červená je hodně ostrá!