Vepřové s uzeninou a kapustou
Je to dobrá kombinace chutí.
Ingredience
- 200 g vepřové plece
- 200 g měkkého salámu nebo párků
- 1 malá cibule
- 2-3 lžíce sádla
- 2-3 listy kapusty
- sůl, pepř
Postup:
- Nakrájenou cibuli zpěníme na rozehřátém sádle, na to dáme maso nakrájené na kostičky, osmahneme, osolíme, opepříme, podlijeme horkou vodou a dusíme.
- Když je maso skoro měkké, přidáme nakrájenou uzeninu a nakrájenou kapustu a dodusíme.
- Podáváme s vařenými bramborami.
Související
-
Vepřové karí
Nemusíte složitě kombinovat koření – kupte připravenou karí pastu. Pozor – červená je hodně ostrá!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.