Špagetová buchta
Suroviny: Sáček špaget, jakýkoliv tvrdý sýr, 7 vajec, sáček vanilkového cukru, 150g cukru.
Postup: Uvaříme špagety, klasicky v osolené vodě asi 10 minut. Nastrouháme sýr nahrubo, rozmícháme s vejci, přidáme vanilkový cukr a ještě dosladíme podle chuti cukrem.Tuto sladkou sýrovou směs promícháme s uvařenými špagetami dáme do vymaštěného pekáčku a zapečeme v troubě dozlatova asi 20 minut.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka