Slaný koláč s oštiepkom
Slovenská návštěva v italské kuchyni nebo naopak…
Ingredience
- 1 pizza těsto
- 300 g pasírovaných rajčat
- 300-400 g uzeného oštiepku
- 2-3 stonky řapíkatého celeru
Postup:
- Pizza těsto rozbalíme, potřeme pasírovanými rajčaty, poklademe kolečky sýra a rovnoměrně posypeme nakrájeným řapíkatým celerem.
- Pečeme ve středně předehřáté troubě, až okraje zrůžoví.
Související
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka


Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka