Slaný koláč s oštiepkom

Slovenská návštěva v italské kuchyni nebo naopak…

Ingredience
  • 1 pizza těsto
  • 300 g pasírovaných rajčat
  • 300-400 g uzeného oštiepku
  • 2-3 stonky řapíkatého celeru

Postup:

  1. Pizza těsto rozbalíme, potřeme pasírovanými rajčaty, poklademe kolečky sýra a rovnoměrně posypeme nakrájeným řapíkatým celerem.
  2. Pečeme ve středně předehřáté troubě, až okraje zrůžoví.

Související

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.