Pangasius s bylinkami a sezamem
Suroviny: 4 porce ryby, 3 lžičky sezamu, 3 lžičky čerstvé sekané saturejky, citrónová šťáva, hladká mouka na obalení, sůl a olej na smažení.
Postup: Porce ryby pokapeme citronem, osolíme, zatlačíme do povrchu směs saturejky a sezamu, pak obalíme v mouce a na rozehřátém oleji pečeme po obou stranách do zlatova. Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší.
DOBROU CHUŤ PŘEJE SLÁVKA BRÁDLOVÁ A ČESKÝ ROZHLAS SEVER!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor

Zmizelá osada
Dramatický příběh viny a trestu odehrávající se v hlubokých lesích nenávratně zmizelé staré Šumavy, několik let po ničivém polomu z roku 1870.