Slaný koláč s oštiepkom
Slovenská návštěva v italské kuchyni nebo naopak…
Ingredience
- 1 pizza těsto
- 300 g pasírovaných rajčat
- 300-400 g uzeného oštiepku
- 2-3 stonky řapíkatého celeru
Postup:
- Pizza těsto rozbalíme, potřeme pasírovanými rajčaty, poklademe kolečky sýra a rovnoměrně posypeme nakrájeným řapíkatým celerem.
- Pečeme ve středně předehřáté troubě, až okraje zrůžoví.
Související
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor
3x Karel Klostermann
Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.