Tvarůžky zapečené

Lahoda na konec tvarůžkového týdne...

Suroviny a pracovní postup: Nasekáme dvě cibule, nastrouháme 20 dkg eidamu a smícháme s pokrájeným balíčkem tvarůžků a patnácti dkg slaniny. Zapečeme, jíme s chlebem - je to moc dobré.

DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS SEVER A AUTOR RECEPTU DAVID HERTL!

    Nejnovější recepty

    Více z pořadu

    E-shop Českého rozhlasu

    Závěr příběhu staré Karviné, který měl zůstat pod zemí

    Karin Lednická, spisovatelka

    kostel_2100x1400.jpg

    Šikmý kostel 3

    Koupit

    Románová kronika ztraceného města - léta 1945–1961. Karin Lednická předkládá do značné míry převratný, dosavadní paradigma měnící obraz hornického regionu, jehož zahlazenou historii stále překrývá tlustá vrstva mýtů a zakořeněných stereotypů o „černé zemi a rudém kraji“.