Kuřecí prsíčka Bandoleros
Suroviny: Kuřecí prsíčka, hladká mouka, kakao, chilli koření, nové koření (rozdrcené), pomeranče a sůl.
Postup: Kuřecí prsíčka mírně nasolíme, lehce opečeme a necháme je vychladnout. Z hladké mouky, kakaa, chilli koření a nového koření si uděláme směs, ve které prsíčka obalíme. Opečeme 2 minuty na každé straně. Potom je zalijeme šťávou z pomerančů (jedno prsíčko, půl pomeranče), chvilku dusíme, potom kamna vypneme a necháme dojít.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.