Kuře s kešu a mangem
Výlet do exotických krajů.
Ingredience
- 150 g kuřecích prsíček
- 1 lžíce oleje
- půl manga
- pár kešu ořechů
- špetka škrobu
- sůl
- asijské nudle nebo rýže jako příloha
Postup:
- Maso nakrájíme na kostičky a opečeme na oleji.
- Přidáme pár kostiček manga a pár kešu ořechů, osolíme, mírně podlijeme a udusíme.
- V závěru podle potřeby zahustíme špetkou škrobu rozmíchaného ve studené vodě, produsíme a úplně v závěru přihodíme další kostičky manga už jen prohřát. Podáváme s asijskými nudlemi nebo s rýží.
Mohlo by vás zajímat
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka