Krkovice na růžovém pepři
Růžový pepř jsou plody pepřovce obecného, pepř černý je plodem pepřovníku černého…
Ingredience
- 4 plátky krkovice
- olej
- sůl
- růžový pepř
- trochu kukuřičného škrobu
Postup:
- Plátky masa naklepeme, nařízneme okraje, osolíme a opečeme z obou stran na rozehřátém oleji
- Přidáme růžový pepř, podlijeme a dusíme do měkka.
- V závěru zahustíme sos trochou kukuřičného škrobu rozmíchaného ve studené vodě a povaříme.
- Podáváme s dušenou rýží a růžovým pepřem ještě ozdobíme.
Související
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.