Fazolový salát
Pro velké jedlíky… Suroviny a postup: Uvaříme si přes noc namočené fazole, ocedíme, necháme vychladnout a pak smícháme s jemně nakrájeným pórkem a ochutíme solí a pepřem, zakápneme olejem a octem, promícháme, podáváme. Velcí jedlíci si mohou přidat ještě na kostičky nakrájenou šunku.
DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS SEVER!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor
3x Karel Klostermann
Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.