Falešný tatar
Libuše Kopecká připravuje… Suroviny a postup: 3-5 studených vařených brambor nastrouháme, přidáme půl lžíce sladké papriky, podle chuti pálivou papriku a grilovací koření, asi deci oleje, 5-6 lžic jemného kečupu, 1 najemno nakrájenou cibulku, 2 utřené stroužky česneku, podle chuti dosolíme, promícháme a mažeme třeba na topinky.
DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS SEVER A LIBUŠE KOPECKÁ!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor
3x Karel Klostermann
Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.