Chřest s parmazánem
Můžete ho připravit z chřestu zeleného i bílého.
Ingredience
- chřest
- parmazán
- vejce
- sůl
Postup:
- Chřestu odlomíme dřevnaté konce – ale nevyhazujeme! Využijeme je na polévku.
- Chřest povaříme v osolené vodě a ani tu nevyléváme, opět poslouží k přípravě polévky.
- Na talíři ho doplníme na kolečka nakrájeným natvrdo vařeným vejcem a strouhaným parmazánem.
- Jako příloha se hodí nové brambory maštěné máslem.
Mohlo by vás zajímat
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka


Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.