Buchta bez omastku

Jaké je to vaření bez tuku a koření? Ale péci tak můžete...

Suroviny: 4 vejce, 25 dkg polohrubé mouky, 25 dkg cukru, 4 lžíce mléka, 1 vanilkový cukr, 1 prášek do pečiva, rozinky, kakao.

Pracovní postup: 4 vejce ušleháme, přidáme střídavě mouku, cukr a zbylé suroviny, nakonec podle chuti rozinky a půl těsta můžeme obarvit kakaem. Na plech ale dáme trochu tuku na vymaštění a vysypeme moukou.

DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS SEVER A AUTORKA RECEPTU MARIE GUDROVÁ!

    Nejnovější recepty

    Více z pořadu

    E-shop Českého rozhlasu

    Závěr příběhu staré Karviné, který měl zůstat pod zemí

    Karin Lednická, spisovatelka

    kostel_2100x1400.jpg

    Šikmý kostel 3

    Koupit

    Románová kronika ztraceného města - léta 1945–1961. Karin Lednická předkládá do značné míry převratný, dosavadní paradigma měnící obraz hornického regionu, jehož zahlazenou historii stále překrývá tlustá vrstva mýtů a zakořeněných stereotypů o „černé zemi a rudém kraji“.