Vepřové kotlety po italsku
Co byste říkali malému výletu do Itálie?
Suroviny a pracovní postup: Na 4 kotlety si připravíme 2 lžíce sekané cibule, paličku česneku, 2 lžíce oleje, sůl a ostrý kečup, hrubě strouhaný sýr. Kotlety naklepeme, potřeme česnekem utřeným se solí a zprudka osmahneme na oleji. Vyjmeme je a na tuku osmahneme cibuli do růžova, pak kotlety vrátíme a asi 10 minut dusíme. Nakonec je mírně podlijeme ostrým kečupem. Když jsou hotové, posypeme hrubě strouhaným sýrem a podáváme se špagetami.
DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS SEVER A AUTORKA RECEPTU JARMILA POHLOVÁ!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka