Španělské kuře
Co kraj či země, to kuřecí specialita… Suroviny a postup: Nejdřív si smícháme asi 3 lžíce kečupu se lžící medu a přidáme 2 lžíce citrónové šťávy, sekanou cibuli, sekanou petrželku, utřený stroužek česneku, sůl a popřípadě špetku šalvěje (může být sušená) nebo usekáme čerstvý lístek. Kuře očistíme, mírně osolíme i uvnitř a potřeme kořenící směsí – nespotřebujeme všechnu, ale potíráme s ní kuře dál v průběhu pečení.
DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS SEVER!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka