Šílený zapečený květák

Suroviny: 1 květák, 1 sýr hermelín, 100g sýr Gouda, 1 konzerva drceného tuňáka ve vlastní šťávě, 5 čerstvých rajčat, půl kelímku smetany ke šlehání, 4 vejce, půl hrnku mléka, hrst strouhaného parmazánu, sůl, pepř, paprika a zázvor.

Postup: Květák očistíme, rozebereme na růžičky a uvaříme. Pak ho rozložíme na dno zapékací mísy, osolíme, opepříme. Na něj naskládáme kolečka rajčat a opět osolíme, opepříme. Vše zalijeme směsí z vajec, smetany, mléka, parmezánu, soli a pepře. Potom vše okořeníme zázvorem a mletou paprikou, posypeme tuňákem a kostičkami Goudy. Dáme zapéct na 180 stupňů. Těsně před dopečením ještě přidáme plátky hermelínu.