Sardinky na toastu
Rychlovka jako předkrm i lehká večeře...Suroviny a postup:Sardinku položíme na plátek chleba, zakapeme citronem, posypeme sekanou petrželkou a zalijeme vaječnou směsí (na 1 krabičku sardinek stačí 150 g strouhaného sýra, 2 žloutky a osmina litru šlehačky - okořeníme muškátovým květem a pepřem). Zprudka zapečeme v rozehřáté troubě nebo v grilu.
DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS SEVER!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Závěr příběhu staré Karviné, který měl zůstat pod zemí
Karin Lednická, spisovatelka

Šikmý kostel 3
Románová kronika ztraceného města - léta 1945–1961. Karin Lednická předkládá do značné míry převratný, dosavadní paradigma měnící obraz hornického regionu, jehož zahlazenou historii stále překrývá tlustá vrstva mýtů a zakořeněných stereotypů o „černé zemi a rudém kraji“.