Losos v chilli marinádě
Smaženého kapra umíme všichni, ale dnes už často na český vánoční stůl doplave i losos.
Ingredience
- porce lososa
- sladkokyselá chilli omáčka – asi 2 lžíce na porci
- sůl
- olej
Postup:
- Porce lososa zakapeme chilli omáčkou a necháme v chladu odležet.
- Pak osolíme a na rozehřátém oleji opečeme, nejdříve kůží dolů.
- Podáváme třeba s hranolky.
Mohlo by vás zajímat
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka