Pikantní vepřové kostky
Můžete zkusit i s masem kuřecím.
Ingredience
- 400-500 g plecka nebo krkovice
- olej
- japonský wasabi křen
- šálek šlehačky
- sůl
Postup:
- Maso nakrájíme na kostky, opečeme na oleji, osolíme a přidáme wasabi křen – vyzkoušejte si, jak silný je a podle toho dávkujte.
- Podlijeme horkou vodou a udusíme.
- Když je maso měkké, přilijeme šlehačku a necháme přejít var. Podáváme s dušenou rýží.
Související
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.