Krkovička na zeleném pepři a červené paprice
Lahodí oku i chuťovým buňkám.
Suroviny:
4 plátky vepřové krkovice
1-2 červené papriky
2 lžíce nakládaného zeleného pepře
sůl
2-3 lžíce sádla nebo oleje
Postup:
- Plátky masa naklepeme, osolíme, na rozehřátém tuku z obou stran opečeme, podlijeme horkou vodou, přidáme zelený pepř a udusíme do měkka.
- V závěru přidáme ještě na proužky nakrájenou červenou papriku.
- Podáváme s dušenou rýží.
Mohlo by vás zajímat
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.