Krkovička na zeleném pepři a červené paprice

Lahodí oku i chuťovým buňkám.

Suroviny:

4 plátky vepřové krkovice

1-2 červené papriky

2 lžíce nakládaného zeleného pepře

sůl

2-3 lžíce sádla nebo oleje

Postup:

  1. Plátky masa naklepeme, osolíme, na rozehřátém tuku z obou stran opečeme, podlijeme horkou vodou, přidáme zelený pepř a udusíme do měkka.
  2. V závěru přidáme ještě na proužky nakrájenou červenou papriku.
  3. Podáváme s dušenou rýží.

    Mohlo by vás zajímat

    Nejnovější recepty

    Více z pořadu

    E-shop Českého rozhlasu

    Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

    Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

    jak_klara_obratila_na web.jpg

    Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

    Koupit

    Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.