Prasečí polévka
Polévka je grunt...
Suroviny a pracovní postup: Čtvrt kila libového vepře nakrájet na menší kousky a společně s 1 větší cibulí, 2 bobkovými listy, 3 celými hřebíčky a kávovou lžičkou soli vařit v asi dvou litrech vody. Na oleji osmažit 1 větší cibuli, 2-3 mrkve, kedlubnu a další vhodnou zeleninu (kukuřici, brokolici, fazolky, cuketu...) a nakonec do této směsi prolisovat 6 stroužků česneku. Přidat do hrnce s masem a ještě přidat 4-6 brambor a dovařit. Zeleninu krájíme na větší kousky.
DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS SEVER A AUTORKA RECEPTU MARIE JIROUTOVÁ!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.