Samuraj

Po dobrém jídle se ani samurajovi nechce páchat harakiri...

Suroviny: Jakékoli minutkové maso, cibule, 2-3 feferonky, sůl, pepř, červená nepálivá paprika, karí, worcestrová omáčka.

Pracovní postup: Maso nakrájíme na kostičky (může to být např. vepřová kýta nebo kuřecí řízky...), nakrájíme také cibuli a smícháme s ostatními surovinami. Dáme do ledničky aspoň na 4 hodiny odležet a pak dáme na rozpálený tuk. Podáváme s opečenými bramborami, hranolky nebo chlebem.

DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS SEVER A AUTORKA RECEPTU MARIE GUDROVÁ!

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.