Tagine
Kuře máte? A co sušené švestky?
Suroviny: Asi půl kg kuřecího masa, 150-200 g sušených švestek, 2 cibule, olej, sůl, paprika, cukr, pepř, chilli, skořice, citron.
Pracovní postup: Nejdříve na 2 hodiny namočíme švestky do vody, pak ocedíme a vypeckujeme. Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a na oleji opečeme, potom přidáme kroužky cibule, nakrájené švestky a zbytek koření. Dodusíme. Zdobíme kolečky citronu.
DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS SEVER!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka