Pečené tofu po italsku
Suroviny: 250 g tofu, na marinádu - česnek, petržel, oregano, bazalka, 2 lžíce červeného vína.
Postup: Nakrájíme tofu na plátky a na hodinu necháme marinovat v nálevu z připravené marinády. Plátky občas obracíme, aby absorbovaly nálev ze všech stran. Pečeme v troubě na 200°C, až je tofu hnědé a pevné.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Závěr příběhu staré Karviné, který měl zůstat pod zemí
Karin Lednická, spisovatelka

Šikmý kostel 3
Románová kronika ztraceného města - léta 1945–1961. Karin Lednická předkládá do značné míry převratný, dosavadní paradigma měnící obraz hornického regionu, jehož zahlazenou historii stále překrývá tlustá vrstva mýtů a zakořeněných stereotypů o „černé zemi a rudém kraji“.