Sójové lusky EDAMAME

Jedna z nejpopulárnějších japonských pochutin – podle Tomia Okamury Suroviny a postup: K varu přivedeme větší množství osolené vody, vhodíme do ní 1 balení mražených sojových lusků edamame a vaříme 5-6 minut, pak scedíme a propláchneme studenou vodou, necháme okapat, můžeme ještě trochu posolit – a pozor, jedí se jen zrnka uvnitř lusku, ty prázdné lusky se vyhazují.

DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS SEVER A TOMIO OKAMURA!

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.