Lahůdkový křen
Anna Hocká doporučuje… Suroviny a postup: Umeleme 45 dkg křenu, přidáme 4 dkg cukru krystal, lžičku soli, 2 dl převařené vody, 1 dl octa a 1 dl oleje, promícháme, naplníme do skleniček s uzávěrem a uložíme do chladu, vydrží asi 4 měsíce a na tu dobu není třeba sterilovat. Křen je k dostání i v zimě a můžeme si ho připravit kdykoli.
DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS SEVER A ANNA HOCKÁ!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka