Komunitní centrum Kostka v Krásné Lípě oslaví 15 let fungování. K oslavám se můžete připojit i vy

13. září 2023

V této chvíli vrcholí přípravy na oslavy 15 let činnosti Komunitního centra Kostka v Krásné Lípě, které se konají ve čtvrtek 14. září od 14:00 na Křinickém náměstí.

Na ty, kteří se vypraví do Krásné Lípy slavit 15 let fungování komunitního centra Kostka, čeká divadelní vystoupení, charitativní prodej obrazů a taneční a hudební vystoupení.

Do charitativního prodeje obrazů se mohou stále lidé zapojit – všechny obrazy, které různí umělci komunitnímu centru darovali, jsou k vidění na webu Až do konce doma. Až do 14. září je možné se o ně ucházet on-line, finální dražba pak proběhne přímo na čtvrteční narozeninové oslavě Kostky.

Výtěžek z prodeje vedení Kostky použije na zlepšení dostupnosti kvalitní péče o lidi v závěru života, kteří chtějí zůstat doma.

Komunitní centrum Kostka založilo město Krásná Lípa jako svou příspěvkovou organizaci v roce 2008. Poskytuje sociální služby v 18 obcích Šluknovska. Jedná se o terénní programy, odborné sociální poradenství a sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi a také o nízkoprahové zařízení pro děti a mládež a službu osobní asistence.

autor: Milan Král
Spustit audio

Související