Kapr na víně a česneku
Suroviny: 4 porce kapra (po 150-200g), olej, 2 dl bílého vína, česnek, pepř a sůl.
Postup: Porce kapra (nejlépe podkovy) osolíme, opepříme a naskládáme do olejem vymaštěného pekáčku. V předem vyhřáté troubě pečeme a průběžně přeléváme vínem, ve kterém jsme rozmíchali utřený česnek.
DOBROU CHUŤ PŘEJE SLÁVKA BRÁDLOVÁ A ČESKÝ ROZHLAS SEVER!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.