Kapr na víně a česneku

Suroviny: 4 porce kapra (po 150-200g), olej, 2 dl bílého vína, česnek, pepř a sůl.

Postup: Porce kapra (nejlépe podkovy) osolíme, opepříme a naskládáme do olejem vymaštěného pekáčku. V předem vyhřáté troubě pečeme a průběžně přeléváme vínem, ve kterém jsme rozmíchali utřený česnek.

DOBROU CHUŤ PŘEJE SLÁVKA BRÁDLOVÁ A ČESKÝ ROZHLAS SEVER!

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.